Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Wednesday, December 9, 2009

Missing a ‘Hug’

Once I say I love u I think u would be gone, oh baby..
Coz’ we r to young too love so I can say later on.. hold u in my arms..
But I will be waiting for u..
To say that u wanna be with me too..
I live in my love forever and ever.. howuooo..

Whenever u look in my eyes..
There r so many smiles and tears..
 make up my mind.. to make it come true..
Nobody can stop me to say.. I love u...




Tu antara lirik yg terkandung dalam lagu feveret kiteorg..’Hug’.. ni versi English.. the original version is in Korean.. Lagu ni mmg byk kenangan kepada kami berenam.. (Me, Farah, Feruz, Rady, Quzwa & Naz).. Kire lagu ni mmg trademark kiteorg la.. A ‘Hug’ to be remembered..

Mase nak balik dari umah Farah tu la.. tetiba jer aku dok nyanyi dlam kete.. pastu semua pun teringat lagu yg kteorg nyanyi tu dulu.. Terasa syahdu lak.. walaupun time tu mcm seronok jer teringat kisah lama.. tp still sedey nak berpisah dengan diorang.. Banyak kenangan yg kami lalui bersama.. Kisah suka duka kami di kampus.. sepanjang persahabatan kami.. Walaupun cuma beberapa tahun tapi diharap agar ikatan persahabatan kami ni akan terus berkekalan sehingga ke next generation.. Hopefully. Wallahualam.


No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!