Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Sunday, January 24, 2010

Lelaki-lelaki Sedap Mata Memandang.. sedap hati untuk jatuh cinta?? Part 2 (Korean)

Okeh. Baik korang get ready. Aku dah ikat jantung and tulang semulang aku kuat-kuat. Takut tercabut jer nanti. Semalam dah post Part 1 nyer. Skang nak post Part 2 lak..


Pix sebelah kanan ni SUPER JUNIOR. Semua memang hensem banget!! Dari Lee Teuk, Hee Chul, Han Geng, Kangin, Shindong, Yesung, Sungmin, Eunhyuk, Donghae, Siwon, Kibum, Ryeowook sampailah magnae Kyuhyun.. (Semua 13 orang keh! Ramai kan??) Semua memang flower boy.. Tapi paling aku minat Eunhyuk yang pix sebelah kanan ni.. sangat hot!!

Sebelah kiri ni SS501. Semua pun aku minat giler.. Hyun Joong, Young Saeng, Kyu Jong, Jung Min, Hyung Joon.. tapi paling aku minat Jung Min (pix sebelah kanan nih!!). He is so sexy !!


Yang nih pulak DBSK / DONG BANG SHIN KI/ TVXQ/ TOHOSHINKI... Hero, Yunho, Micky, Junsu & Changmin.. Tapi paling hot mestila bayi tabung uji si Hero Jae Joong ni...

Yang ni plak 2PM.. Currently dorang tinggal 6 orang jer.. Taecyeon, Junsu, Junho, Nickhun, Wooyoung, Chansung after the leader, Jaebum tarik diri.. Tapi paling aku berkenan adalah Director Ok, si Taecyeon yang so hot nih!!

Tetiba rase pelik, kenapa semua grup kpop eyh?? Hehe..tapela.. yg seterusnya ni pelakon lak..


Won Bin.. sangat hot okeh?? Rindu sangat nak tengok mamat hensem ni berlakon... naperla dia ni tak jadi boyfren aku.. huhu.. Dah lama tak nampak dia.. Mentang-mentang la ramai gila pelakon muda + dia ni gi training askar..


Yang ni pulak memang feymes rasenye.. sume orang kenal kot.. si Gu Jun Pyo dalam BOF.. atau nama benonyer Lee Min Ho.. Aku lagi suka rambut dia yang ni.. daripada rambut Gu Jun Pyo yang tah hape hape tah tu..
                                                                 


Okeh aku penat dah... sampai sini je la kot...

P/S : Berkesan juga rupanya aku ikat tulang and hati aku.. tade pulak nak tercabut cabut kali nih!!

4 comments:

  1. Gu Jon Pyo digilai ramai d tmpt sy ok. sy sgt tidak mengerti. ngee~~

    ReplyDelete
  2. haha.. that's a trend namenye.. klu kuar pelakon baru yg hot lg meletup!! akan tukar trend la.. hehe..

    ReplyDelete
  3. nmpkny sy tidak mgikut trend.sob3.=p

    ReplyDelete
  4. haha.. tak apa.. trend tu akan sentiasa berubah..
    it an option..

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!