Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Saturday, January 23, 2010

Destinasi : Team Building 2 - Gopeng Adeline Resort! (Ketibaan)

Yeay!! Da ambik pixies! Tapi tak banyak. Sebab banyak sangat. So amik mana yang penting jer..(hah.. yang penting muka aku la!!)

Program : Team Building 2
Tempat : Adeline Resort, Gopeng
Peserta : 75 orang (GREAT 1 -GREAT 7)
Tarikh : 16 & 17 January 2010

Baru sampai. Tak leh naik bus nak ke Adeline. Kena naik lori. Huhu. Macam pelarian bangla jer. Haha. Sempat lagi kiteorang amik pixies. Ada 3 ke 4 lori semuanyer.. huhu.. adventure giler. Macam nek roller coaster!!

Beg-beg kiteorang pulak letak berasingan. Nanti tak muat pulak. Dua jip jugakla untuk letak beg-beg sahaja.
Betapa susah payahnya mamat tu nak naik lori. Kiteorang nak tolong.. tapi.. tolong tengok jer. Huhu. Nana plak sempat posing lagi. Da la cuaca panas terik. Masing-masing da pakai mata belalang..
Pemandangan ke Adeline Resort dari atas lori.. Cantik kan??
Lambaian sebelum lori bertolak ke Adeline Resort..
Lambaian ketibaan di Adeline Resort setelah melalui perjalanan yang penuh dengan adventure.. Lalu jalan kampung, naik bukit, turun bukit, lereng bukit, ladang, dusun dsb.. jauh tu..
Excited  (lega sebenarnya..) bile dah sampai Adeline Resort..
Masa untuk turun!! Okay pelarian semua berkumpul kat bawah ni yer!!
Pelarian-pelarian huru hara mencari beg masing-masing..

Ada banyak lagi. Nanti aku post lagi kay?? Sabar jap eyh...

credits to Shela and TT!

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!