Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Wednesday, January 27, 2010

Warkah buat GREAT 6

Dear GREAT 6,

Mintak maap berjuta-juta lemon sebab tak dapat datang meeting charity petang ni. Memang nak datang, tapi atas sebab-sebab alam semulajadi (Rain dah datang ke Seri Kembangan!! Wah.. sonoknyer!!), maka ia tak dapat dielakkan. Maaf sekali lagi terutama kepada Team Leader, Wewez also Ming Ming da Itik Longkang , Syazli and Liana yang banyak bekerja keras untuk projek charity GREAT 6 ni.. 

If anything that u all need me to do juz pesan to Nana Kirana and she will updated to me the info. Huhu.. Sori sekali lagi.. (tapi Wez, aku dah bagitau aku tak janji nak datang kan? So cannot blame la hokey??)

With love,


P/S : Love tu aku bagi sikit jer tau.. korang kene share ramai-ramai tau.. Yang banyak tu untuk orang lain pulak... aku kenela berlaku adil dengan semua orang kan??

*Tapi sebenarnya kasih sayang tu melimpah ruah, tak pernah berkurang tapi semakin bertambah... tu pun kalau korang reti sayang orang la.. huhu..*

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!