Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Friday, February 5, 2010

Dear friends, jom ramai-ramai kita tolong..

Dear all friends,
Blogger or reader..

Aku baru je terbaca blog KAK ASZ ni. Kak Asz ni merupakan salah sorang blogger and nuffnanger yang sangat memerlukan bantuan. Bukan bagi pihak dirinya sendiri, tapi untuk anaknya yang masih tak tau apa-apa, Ammar.



Ammar.. sebijik cam nama kazen aku. Cuma bezanya kazen aku tu sihat walafiat (Alhamdulillah). Tapi adik ammar ni pulak kurang sihat kalau nak dibandingkan orang lain. Ammar ni ada penyakit heart defect @ lebih dikenali dengan PDA.. umur baru 2 tahun.. Sedih kalau tengok pixies Ammar ni dalam blog Kak Asz

If anyone would be interested to give donation, please do so to Asmaniza Mohd Kamal, 514093114912 (Maybank), tak kisahla berapa. Sikit pun memadaila untuk bantu adik Ammar ni.

Surgery adik Ammar ni dijadualkan pada 22 February 2010, dan fundraising pula akan tamat pada midnight 17 February 2010. Dah nak dekat dah. Ada lagi berapa hari je lagi.. Jadi jomlah kita cepat-cepat bantu adik Ammar!!

Semoga adik Ammar akan sihat dan membesar seperti kanak-kanak yang lain. AMIN...

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!