Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Friday, February 12, 2010

Menanti si Anggur Merah...

Ni bukan cerita pasal menganggur..
tapi pasal pokok anggur kat depan umah sewa aku yang dah berbuah..
excited aku.. walaupun cuma dua gugus jer..
Tiap-tiap hari aku tengok tumbesaran anggur tu..
tapi tak besar-besar pun..

Sampaila ahad lepas..
i notice sumthing different kat anggur tu..
Oh Mamai Goodies!! Anggur tu ada sikit-sikit kaler merah!!
Yeay!! Tak sabar nak tunggu anggur masak..
Nak tau rasa anggur Seri Kembangan ni cane le rasanya..

Hari tu ada try rasa one of the grape, tapi masam giler..
aku ingat sebab muda lagi kot.. sebab tu aku nak rasa merah pulak rasa ape la..


Anggur yang hampir masak..


Yang ni still green kaler lagi..

P/S : Kepala dah ting tong dah ni.. nak pi tido ar.. sok pagi masuk opis kul 7..

3 comments:

  1. walaaa
    camne ley ada anggur ni?
    kat sini pon xbercucuk tanam anggur
    ley tumbuh ek kat sane

    ReplyDelete
  2. anggur leh subur kt seri kembangan?pelik2.hahaha.nnt da masak bak la sini sikit!mau rase. =p

    ReplyDelete
  3. joegrimjow >> haha.. tuan umah kot tanam..
    da berbuah da kan.. mestila boleh..
    nnt tanam la kat sane..
    tak payah beli anggur lg..

    amad >> tak la subur sgt..
    klu mau makan kena dtg sini ar..

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!