Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Tuesday, February 9, 2010

Nak tengok konsert SuJu!!

Ni yang aku nak nangis ni. Tiket konsert SuJu yang harga RM138 & RM238 dah sold out!!
Yang tinggal cume tiket price RM458!! Waa.. mana aku mau cari duet nih??

Ada sesapa yang sudi nak derma kat aku tak?? Huhu.. nak sponsor ke? Leyh jugak.. aku sudi menerima dengan tangan terbuka.. tapi.. dari korang derma kat aku, baik korang derma kat adik Ammar.. setakat keduniaan macam aku nih tak yahla.. nanti pandaila aku usahakan sendiri. Rompak bank ker.. pinjam AhLong ker..



Please.. janganla tiket abes.. tggu la sampai aku gaji bulan ni.. huhu... Aku nak sangat pegi..

Tapi ada sesape tau tak bile dorang akan sampai kat Malaysia? Aku ingat nak gi stalking kat KLIA la.. huhu.. nak kidnapped Eunhyuk.. Sungmin ker.. or Yesung.. Huhu.. macam aku mampu jer..

P/S : Bile Nuff aku nak RM500 nih? Nanti leh gi beli tiket SuJu!!

2 comments:

  1. ala, tengok kat tv jer. rtm kan ada buat live. :p

    ReplyDelete
  2. sejak bile RTM buat live untuk konsert luar negara? Korean group lak tuh..

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!