Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Wednesday, February 10, 2010

Schedule Untuk Februari!!

Macam busy sangat lak aku ni sampai buat-buat schedule.. Bukan apa, aku ni pelupa. Ada je la benda yang aku lupa nanti. So, before aku terlupa, baik aku tulis siap-siap event-event penting yang perlu aku hadiri..


Takla busy sangat kan? Banyak lagi yang free tuh.. hehe..
Sesapa nak ajak kuar makan ker nengok wayang ker.. kena check schedule aku dulu la yer..

P/S : Nanti nak buat jadual based hours pulak.. huhu..

1 comment:

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!