Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Thursday, February 11, 2010

Tak bley blah.. Muka keluar kat The Star!!

Baca tajuk je dah tau entri ni memang tak leyh blah.. Entah hape-hape tah kan aku ni. Sesape yang terasa nak muntah, silakan.. tapi muntah jejauh.. jangan kotorkan entri aku ni pulak..
Tapi betulla.. Memang muka aku keluar kat The Star.. full page okeh!!


Masih tak caya? Meh lihat dibawah.. Ni bukan edited punye eyh.. memang benar lagi suci dan murni..


Sheraz, aizat, wewez, aku dan wanie


Ni paper hari Ahad, 18 October 2009.
Huhu.. stok taun lepas punyer.. nak jugak published kat blog ni..
Ala.. blog aku kan.. suka hati aku la..

Tapi tak glamer pun..
Sebab bahagian education.. orang bukan baca sangat pon..
Mula-mula aku tak tau pun, my fren kat UPSI yang bagitau..
Kalau tak memang kiteorang berlima (dlm pix tu) semua tatau..

Pastu siap aku dok cari kat semua kedai lak tu..
(Paper ni keluar ahad, tapi aku cari Isnin.. pandai x?)
last-last jumpa gak atas usaha bapak aku.. (usaha tu kan lif kejayaan..)

Dulu muka aku yang tak berapa nak cun ni pernah gak keluar kat Harian Metro..
Eh, tolong sikit.. bukan pasal citer-citer tak senonoh tu ye..
Tapi sebab aku join kursus kewartawanan.. and sumone published the story kat Metro
Gambar aku pegang pokok tembakau jugak yang nak dipublishnyer..
Haha.. tapi kat kursus ni aku dapat award penulis terbaik..
Terbaik ker? Cuba korang baca entri-entri aku..
Tunggang langgang kan??

Entahla trainer tu, dah dia anugerahkan kat aku, aku amik je la piala jam tu..
Trainer yang mengajar tu PR kat UUM, bekas wartawan BERNAMA..
Dia bagitau aku personally yang dia amat kagum ngan penulisan aku..
Kagum? Aku tulis artikel je kot.. pasal tembakau..
Bertuah betul pokok tembakau tuh..

Tapi sayang aku takde copy Metro tu..

P/S : Maafla aku ni gile glamor sket.. suke interframe pix orang..

6 comments:

  1. ok ape dpt masuk dlm bahagian education...
    ade juga masuk paper...

    xkn nk masuk bhgian artis kan heheh

    ReplyDelete
  2. tak kisah la janji kuar paper. jgn risau, manusia takkan berhenti 'bercakap' tentang org lain :) just enjoy it while u can...

    ReplyDelete
  3. ida >> lepas ni sesape nak mtk sign bolehla.. hehe..

    zella >> artis?? Err.. tak lepas kot.. suara tade, bakat jauh sekali...

    syahzul >> haha.. jom kite enjoy sesame!!

    ReplyDelete
  4. aik hani.. kagom ngan ape? ngan ayat tunggang langgang nih ker? huhu..

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!