Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Thursday, February 11, 2010

Throw out ur voice!! Throw out ur stress!!

Malam yang gila.
Rumate aku stress ngan bebudak opis.
Jom kite gi karok! Tetiba je lidahku lancar memberikan cadangan..
Jom!! Tanpa pikir panjang pun Nana setuju..

Kebetulan Sofia, Sya dan Lin pun on da way ke Alamanda..
Ajakla budak bertiga tu sekali.
Ambik 10 lagu jer. Yela dah kol 8 malam kot.. nanti lewat pulak.
Sok pagi keje lagi.

1 lagu RM1.50. Darab 10. Sama dengan RM15.
Okehla tu. Standard price.
Bilik nombor 850. Takla besar. Tapi muatla 5 orang.
Mula-mula staff Superstar Karaoke tu memang offer kiteorang ambik bilik besar.
Tapi bayaran ikut jam.
Taknaklah.
Mahal. Lagipun kiteorang bukan nak nyanyi banyak lagu pun.

Mula-mula tu masing-masing cam segan je.
Nyanyi malu-malu.
Dah dua tiga lagu mulalah menonjol diri sebenar.
Terkinja-kinja macam tengok konsert rock!
Siap headbanging lagi.
Lagi-lagi yang ayu pakai baju kurung tu.
Huhu.
Tapi peduli apa kiteorang, bukan ada orang lain pun.
Kita kita aje..


Dari kiri : Nana, Lin, aku, Sya & Sofia
Sori tak ada pixies karok tadi. Pix atas ni tyme raya taun lepas.. huhu..

Tapi puas la setelah melontarkan suara tadi. Memang best!! Si Nana yang stress pun tadi nampak mood dah hokey sket.. Nanti kite pegi lagi ye babe..

P/S : Harap-harap lenkali kiteorang karok takla hujan macam tadi.. huhu..

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!