Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Tuesday, February 23, 2010

W.E.D.D.I.N.G.S

Not mine keh. Ni entri untuk kengkawan aku yang dah mendirikan masjid. Aku ni tah la bilenya.. (sila tanya orang sebelah bila dia nak cukup duet..)


Perancangannya nak buat bulan 6.. no..no.. bukan tahun ni.. tahun bile tu tak tahu lah yer..

Antara reramai kengkawan aku dari robin hood child hood sampai ke dewasa nih.. yang paling awal kawen adalah jiran aku aka kawan aku dari tadika.. Idah. Dah tiga anak eh ke dua? . Nak tau dia kawen umo berapa? 16 taun beb! Aku tak tipu.. dia tak sambung sekola pun lepas PMR. Time tu aku nak masuk Form5. Umo hubby dia time tu 28, dia 16.. 12 tahun tu beza.. Tapi dari kakak dia yang sulung sampaila ke dia yang bongsu, semua memang kawen umo belasahan belasan tahun.. Termasuklah anak buah dia yang baru 17 taun. Baru taun lepas kawen. Aku balik kg ari tu tengok anak dah sorang dah..

Yang mak aku pulak dok kepoh aku ni bile..bile.. Eh.. dulu masa time belaja dulu masa aku gatal nak kawen.. (time tu dengan ex aku).. tapi mak jugak yang tak bagi. Ni orang sebelah ngah sebok kumpul duet mak bising-bising lak bila-bila. Mak kawenkan la dulu abang orang yang 3 orang tu.. Dah ke usia 30 an dah diorang tu..

Ada lagi sorang kawan aku ni.. dulu dia la yang tade bopren.. diala yang beriya cakap nak kawen paling cepat pun umo 29.. Ha.. kan dah langkah bendul.. Kakak hang tak kawen lagi, bulan 6 ni hang nak kawen da.. Tapi tak apela.. benda baik tak elok ditangguh-tangguh kan..

Meh le terjah pixa pixa mereka-mereka nih.. (sambil menongkat dagu.. bilelah turn aku ni..)

Wedding Fairos last year


Wedding Aini in 2008


Wedding Amal also in 2008


Wedding Ef.. 14 February 2010..

ME??
I oso dunno laa..
Juz wait n see laa..

P/S : Next month ada 4 wedding menanti!!

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!