Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Friday, March 5, 2010

Aku dah agak dah.. Last-last budak baik ni jugak yang kena buat..


Seperti yang aku jangka..
Malam tadi aku balik lewat..
Nana balik lagi lewat dari aku..
Dan Wewez tak hantar barang charity pun..
Or Nana yang tak ambil.. entahla.. taknak ambil tahu..

Dan akhirnya..
Aku terpaksa mengimport pekerja-pekerja dari Myanmar dan Bangladesh untuk tolong aku..
Huhu.. Wewez, Sheraz, Liana dan Sofia..
Jangan tak datang malam ni!
Aku akan shortkan pemergian aku ke KLIA..
so korang kena datang awal..

Banyak benda nak buat..
Basuh uniform..
Packing goodies..
Haish.. Nana lak nak bertolak ke Gunung Ledang petang ni..
Good Luck Babe!!
Kasihan dia.. Intan suruh ikut Rania juga..
Rasa macam Nana bukan GREATIANS lagi dah.. sebab now she is a RANIANS..
Bertahanla babe..
This is the last month..

So,
Pendek katanya..
orang lain yang mengoffer diri..
Orang lain yang kena buat..
Nasib baik aku ni baik..
(Baik ke sampai publish kat blog nih??)
Huhu.. adela baik sikit jer..

Tak kisah pun sebenarnya..
I'm willing to do anything for my friends..
Lagipun benda ni untuk program charity kan??
Its not a big deal lah..

Siapa-siapa yang duduk berdekatan Zoo Negara tu..
Jomlah join sekali!
Kami akan ke Zoo Negara esok!
Tapi tiket korang sendiri-sendiri lah..
Kami tak ada bajet untuk korang.. huhu..

P/S : Marilah meriahkan Zoo Negara esok!!

4 comments:

  1. blog je ker.. tuan punya blog?? huhu..

    ReplyDelete
  2. zoo negara dkt ngn my house tp mlgnye tak dpt nak g terjah zoo tu ^_^

    ReplyDelete
  3. princessKawaii : larh.. ye ker.. taperla.. nak buat camne..

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!