Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Thursday, March 18, 2010

Dress hunting!!

Pening. Pening. Pening.
Still hunting for a dress.
Wanna wear on the dinner.
Tema : Purple @ Pink = must be glamorous

Shela already got her dress.
Sya pun dah tempah awal-awal dah.
Wewez tetap dengan color hitamnya walaupun dah berbillion kali bagitau tema is pink purple.
Sheraz macam aku. Tengah pening nak cari baju. Lagi-lagi bila saiz +++
Sofia pada mulanya nak pakai baju kurung je. Tapi ubah fikiran setelah kena ceramah dengan Syira dan Lin.

Actually aku memang banyak dress color pink, tapi taknak la pakai baju sama.
Semalam hunting online dah dapat purple skirt. Tapi still hunting for another.
Maybe will be hunting @ Mines later.
Kitschen and Niichi!! I must be there!!


Aku dan Mr Luvey in pink

P/S : Nak beli contact lense color violet jugak.. nasib baik kulit tak warnakan purple @ pink jugak.. huhu..

6 comments:

  1. kalo xde Mr Luvey tuh xleh tdo kah..??

    ReplyDelete
  2. hehe.. dulu tak leh..
    sekarang dah boleh..

    ReplyDelete
  3. meh dtg umah aku...geledah wardrobe aku..hahaha

    ReplyDelete
  4. so, dah beli dress baru? kalo semuanye kaler pink aje.. hurm, tak ke cam rupe Barney lak nanti? XD

    ReplyDelete
  5. luz : sbb skrg dah ada mr. teddy plak!!
    naz : walaweh.. aku tak hingat umah ko la..
    Jawa : lom lagi.. tggu gaji ari nih.. huhu..

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!