Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Sunday, March 7, 2010

Destinasi #3: Zoo Negara - GREAT6 Charity Program with anak Yatim/Miskin Dengkil

Memang best!
Tapi sangat penat..
Budak-budak tu aktif betul..
tak tahu erti penat langsung..
Yang penat we all la..
Lagi-lagi si Ming Ming the itik longkang..
Pukul 11 dah tak larat dah..
Terbongkang kat kerusi depan kandang Kangkong Kongkang..

Tapi aku kecewa jugakla..
Sebab yang dapat join cuma 14 daripada jumlah asal GREAT6 iaitu 23 orang..
Sedih dan sangat kecewa..
Dan sekarang ni dah tolak lagi 3 orang yang sangat aktif..
Termasuk leader kami, Wewez yang sengal..
Entahla.. tak tahu apa akan jadi pada GREAT6 ni..
So pathetic, heptic, sceptic dan plastic..

Anyway congratz to all GREAT6 who are doing their best to realise this charity program!!
Eventhough this is our last month..
but you guys still doing the best!!
Love you all!! mmuaxx!

Lets review pixa from Charity Project jom!!!
















*All pixa credit to Sya

Semoga adik-adik ni gembira melawat Zoo Negara.
Err.. rasanya kakak/abang ni kot yang over exited!!
Hehe..

P/S : Banyak lagi pixa sebenarnya.. yang ni dari kamera Sya jer.. belum dari kamera yang lain-lain..

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!