Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Wednesday, March 10, 2010

Korang, meh tolong pilih tema!! Blurr dah ni..

Bukan pasal taman tema..
Ataupun tema pertandingan..
Jauh sekali Pulau Temasik..
Tapi dah hampir-hampir dengan pesta temasya..
Dan juga tema perkahwinan..

Tapi ni bukan nak pilih tema perkahwinan..
Ni nak pilih tema untuk dinner..
Pening kepala nak pilih yang mana!!
Meh aku senaraikan.. korang tolong pilih yer..
Mana yang rasa paling best and meletup la!!

1. Jeans & Tee
2. Checkers & Polkadots
3. Classic
4. 70 outfit
5. Red carpet
6. Heroes
7. Colours ( Black & White, Red, Pink and sewaktu dengannya..)
8. Pajama party
9. Rainy day
10. Rock & Roll
11. Glamorous
12. Traditional
13. Corporate
14. 1Malaysia
15. Songsang (lelaki pakai baju pompuan.. pompuan pakai baju lelaki.. isk, cadangan sape lani..)

Kalau ada cadangan lain pu boleh jugak.. huhu..


Tema dinner my sis : Glitter & Glamorous

Yang ni aku tak ingat tema apa sebab we all main redah je..
Coz tiket free!! hehe.. Tapi kalau tak silap traditional kot..

Tema : Hari Raya!!

P/S : Untuk reunion pulak buat tema Cowboy!! Pening aku..

3 comments:

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!