Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Tuesday, March 30, 2010

Lambatnyer Uang Mau Masuk!!

Dah 29hb March.. eh.. dah menginjak ke 30hb March..
Elaun still tak masuk lagi + bonus.. pun belum jugak..


Adeh.. gua sudah sengkek sekarang ni..
Cukup-cukup makan jer lagi..
Kasut and accessori untuk dinner takde lagi..
Camne nih??

Kata hari tu nak masuk dah..
Sampai ke hari ni tak masuk-masuk lagi!
Harapnya esok dah masuk dah..
Jangan floating sudah..

Bolehla menyopingkan diri ke Jalan TAR kalau elaun dah masuk!!
Cepat sikit yer Finance Department!!

P/S : Letih baru balik practice dance.. kena buat performance pulak untuk dinner nanti! Mau tido sudah.. Papai you all..

1 comment:

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!