Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Wednesday, April 28, 2010

Cubaan BUNUH DIRI!!

Cubaan pertama - GAGAL


Cubaan Kedua - Juga GAGAL

Cubaab Ketiga? - Tiada sebab aku adalah penerjun last sekali.
Yang lain semua sudah main bola tampar pantai.

Memang best gile la buat mende nih.
Mula-mula memang takut.
Terketar-ketar kaki aku kat atas tiang yang lebih kurang sejengkal je lebar.
Nak terjun lagi takut.
Jangan pandah bawah - Jangan pandang bawah.
Tapi lepas tu terasa syok pulak.
Tu yang buat lagi sekali tu.

Malangnya gagal mencapai sasaran bola merah tu.
Aiyoo~
Anyway, bak kata trainer congrats sebab berani terjun.
Yang penting confident untuk mencapai bola tu.
Hehe ~ congrats tu all yang mencuba!!

4 comments:

  1. ko maen apa tuh? boling ke haha

    ReplyDelete
  2. tak ingat pe mende ta nama dia ~ pool ~ swimming pool? entahle labu ~
    yg pasti kena panjat and then terjun ~

    ReplyDelete
  3. klu nk rasa mcm mn perasaan nk terjun bunuh diri tu bolehla try ~ kot2 insaf ker ~ hek hek

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!