Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Wednesday, May 12, 2010

MY RUMATE CALLED ME A WEIRDO???

oH ~ aDA sedikit pembetulan. My ex-rumate but still my best pal.
WEIRDO??
Kenapa Weirdo?? Pelik sangat ke aku ni?
Kalau korang tengok aku ada je mata, hidung, mulut..
Alhamdulillah.. cukup sifat.. Cun, comel dan sewaktu dengannya lah...
Perangai pun okay je.
Cikgu pun puji aku ni budak baik.
Lecturer pun tak pernah komplen ape-ape.
Kena tindakan disiplin jauh sekali.
Tapi kenapa minah sorang ni called me WEIRDO ah??
Siap published kat project website dia lagi.. lepas tu hantar kat lecturer pulak tu..
Sungguh sengal kawanku sorang ni..
Oh.. orang lain bukan main lagi ko puji melambung-lambung..
Baiklah, Cantiklah, peramahlah, bijaklah.. pastu bila turn aku ko tulis aku ni PELIK?
Siap buat karangan lagi pasal diri aku yg kononnya pelik nih..
Hampeh punya bestfren!!

Bila aku tanya, boleh pulak kawan-kawan aku kumpul reramai..
pastu berDISKUSI tentang ke-WEIRDO-an aku..

1. Not matching colour outfit
-seluar merah, baju hijau and tudung orange
(okeh, ni outfit aku turun cafe je ye.. sebab aku malas giler nak pakai baju lawa-lawa mcm nak ngurat abg cafe tu la..)

2. Amik cos Finance tapi baca buku psychology, garden & taichi??
(Err.. yang ni sebab konon-konon aku nak mereleasekan tension aku..)

3. Suka pegi shopping sorang2??
(ini pun mau jadi kes ka?? Aiyoo~ da korg lmbt sgt memilih brg~ aku ni malas nak tunggu2 org)

4. Moody semacam
(Err.. yang ni no komen.. aku memang ada time ribut taufan sket)

5. Suka dengar lagu klasik + retro ??
(Dah lagu tu besh.. mendayu-dayu je aku dengar.. okehla tu.. aku ni apa2 jenis lagu pun boleh masukla asalkan besh!!)

6. Suka beli stock makanan banyak-banyak tapi tak pernah makan??
(Aku kan jenis pantang nampak makanan, mesti beli tapi beli je la yang makan selalunya mesti orang lain.. err.. ni aku tak tau kenapa.. ehehe..)

Amboi-amboi banyak pulak korang nak komplen pasal aku.
Banyak lagi korang nak komplen??
Sudah-sudahla tu. Nanti aku buat part TWO eh.
Ye. Aku paham. Aku totally WEIRDO.. kot??

P/S : nAK tUKar nama JadI MissWEiRd0 la pas ni.. Uhuhu..

4 comments:

  1. pasal outfit tu, better u ambil perhatian.. memang, sungguh, tersangatlah weirdo.... hahaaa

    ReplyDelete
  2. wierdo better than loco ataupon psiko.
    amik positif..wierdo tu menunjukkan anda tu unik..ada cara sendiri. ahaks..

    ReplyDelete
  3. merah+hijau+orange=funny !
    haha.. ape pon, be urself sudah..

    ReplyDelete
  4. Pernah makan sambil lompat-lompat?


    Bukan..bukan makan angin.


    Ok lah..makan angin pun boleh lah.


    Pernah?

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!