Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Friday, June 25, 2010

Aku rindukan dia...

Emo pulak DramaQueen ni. Kerja banyak tapi curi tulang buka blog pulak. Taula lama tak update.
Dah tu buat tajuk macam kisah sedih gila.. sedangkan bukan kritikal sangat pun..
Tapi.. sape la yang DramaQueen rindukan tu eh??
x
x
x
x


Sape budak chomel lagi kiut miut nih??
Ni la Qiesya..~ bukan Kieysha Cole eh ~
Si chomel ni anak kazen DramaQueen
Tapi currently duduk dengan uncle and auntie dramaQueen kat kampung
Parent si chomel ni pulak sibuk di Kuala Lumpur sane..
x
x
x
x


Ni mase si Qiesya baby lagi
Dalam 2 ke 3 bulan kot
Dari kecik lagi mummy and daddy Qiesya tinggalkan Qiesya dengan atuk nenek dia..
Kesian dia..
Nasib baik tak banyak meragam si kecik ni..
x
x
x
x


Kami seiras tak???
Hehehe..
Like auntie like niece..

Tapi si Qiesya ni bukan main nakal lagi sekarang..
Dulu kalau tak suka pakai baju tu boleh terima lagila..
Tapi sekarang ni dah pandai buka pintu kereta..
Pantang unlock ke lock ke dia mesti nak try buka..
Sampai nenek dia terkejut hari tu sebab tiba-tiba pintu kereta terbuka!
Nasib baik tak jatuh si kecik tu!
Hish.. Qiesya! Jangan nakal nakal!!
Auntie DramaQueen kangen bangat sama kamu!!!

1 comment:

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!