Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Wednesday, June 2, 2010

DramaQueen yang dah tak pandai nak berdrama

Lama betul dramaQueen tak berdrama.
Dah tak pandai dah pun.. sekarang semua skill adalah innocent dan jujur.. (iye ke?)
Kalau macam ni dah tak boleh jadi dramaQueen lagilah.
Kena tukar nama ke?? Huhu ... taknak..
Walaupun terpaksa berebut dengan Farsha Sandle sekalipun tak kisahla..
dramaQueen tetap dramaQueen..

Ingat lagi..dulu dari zaman sekolah dramaQueen suka drama-drama ni
Lagi-lagi tengok drama.. lagi dramaQueen suka..
Tapi dramaQueen tak minat sangat drama yang panjang panjang..
Lagi-lagi yang carut karut macam telenovela and sinetron.. sangat bosan dan tak logik..
Macam sinetron Bawang Merah Bawang Putih, tengok mula-mula je..
lepas tu dramaQueen dah start bosan sebab cerita dia yang melilau tah kemana-mana..




korang ingat telenovela ni tak?? dramaQueen ingat tajuk jerk.. ehehe..

DramaQueen minat drama yang pendek-pendek jer. Setakat drama korea 20 episod tu okay lagi la.
Tapi paling best drama Jepunla. Cuma 10 or 11 episod jer..
Satu malam tengok terus abis.. ehehe..

Drama korea yang dramaQueen tonton kat 8TV sekarang ni..

Drama Jepun feveret dramaQueen all times - Gokusen 1, 11, 111 & The Movie

Drama Jepun paling sedih dramaQueen tengok
Berjuta kali tengok berjuta kali nangis
One litre Tears

Memangla kat kampus dulu dramaQueen join koku lakonan.
Tapi ada drama beberapa orang kenalan dramaQueen ni lebih hebat dari teater yang dramaQueen pentaskan..
Drama apa? Mestila drama life mereka sendiri yang mereka pentaskan depan dramaQueen and kawan-kawan..
Bukan real life.. semua hanya kepura-puraan nak menyelamatkan diri sendiri dan menyalahkan orang lain..
Sungguh dramaQueen benci drama seperti itu..
Sungguh tidak professional hokey!!

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!