Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Wednesday, February 23, 2011

Jalan-jalan Bos belanja makan @ LasVacas!!

Sape yang watch Jalan Jalan Cari Makan baru-baru ni mesti perasan LasVacas ni kan??
dQ tak tengok pun JJCM ni.. juz been told by my colleagues jer..
Actually dah lama dah peristiwa makan-makan ni.. tapi memang sengaja baru nak story mory..
Mentang-mentangla da keluar kat JJCM.. sebukla dQ baru nak publish kat blog nih..
Ni pun salah bos jugak.. dari ke Puasa sampai ke Raya Puasa ke Deepavali ke Raya Haji ke Christmas ke New Year.. barulah teringat janji untuk belanja makan tuh..
dQ da terikut perangai bos la ni.. suka menangguh-nangguh kerja..

Ta kisahla.. korang tengok je lah semua gambar-gambar nih..
Memang sedap kat sini.. price pun sangat reasonable.. so, sgt berbaloi-baloi...








TQ so much to boss yang menunaikan janji belanja makan.. sekarang nak tguu bos lg sorang pulak.. kekeke..
Amacam?? Nampak sedap kan?? Bukan nampak saja, malah memang totally sedap!! dQ berani potong kukulah!!

Jom kita pakat serang ramai-ramai!! Kat mana?? Sila klik detail di blog mereka!!


4 comments:

  1. Pehh~ terbaik r bos. Ada jawatan kosong tak? nak keje dengan boss ni jugak la :P

    ReplyDelete
  2. Haha.. buat masa ni takde.. tp klu cik yana join nnt takut tak larat plak.. kerje sgtla multitasking.. kekeke..

    ReplyDelete
  3. sedapnya makanan dia.. ahh lapar balik la i camni...

    ReplyDelete
  4. singgahla LasVacas ni kalau ada kat sini.. kat Petaling Jaya.. dah sekali rasa, confirm nak lg..

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!