Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Wednesday, August 10, 2011

Finale Wind Orchestra 2011 : SBP

Salam kepada semua..

Uh.. dah sepurnama rupanya tidak update blog ni.. kesian sungguh..
Apa boleh buat.. dQ sangat sibuk.. dengan kerja lagi + kelas lagi + family.. even dont have enough time pun for myself.. sangat kesian kan..

But last last last and another last Sunday yg bila tah, dQ menyempatkan diri juga la untuk ke PICC untuk menonton Finale Wind Orchestra ni..
Walaupun memang bergaduh juga la dengan 'Orang Sebelah' sebab dia nak ajak nonton Transformers..
Eh.. dQ dah appointed tau dengan my friend nak ke PICC tu.. takkanla nak cancelled last minute untuk nonton Transformers dengan dia..

Okay..i know itu Transformers yang cambest tuh.. but it still kat pawagam kan? At least next week still ada (okay dQ dah nonton dah sebagai ganti rugi ari tu).. Tak pun CD akan keluar juga after that.. 'Orang Sebelah' pun dQ still boleh jumpa tiap weekend or maybe at least every month.. tapi.. Finale Wind Orchestra tu once a year tau!! Sangat rugi kalau tak pergi.. Next year tak tau dapat pergi ke tak..

Eventhough that show cuma budak budak sekolah je yang perform.. but they all bukan calang-calang budak sekolah tau.. Sangat best dan menusuk kalbu.. Memang Power lagi Superb lah!! dQ totally salute lah with them all..

Finale Wind Orchestra ni merupakan pertandingan final bagi Wid Orchestra antara Sekolah Berasrama Penuh (SBP). Sekolah-sekolah yang bertanding finale ni adalah:
1. Sekolah Seri Puteri Cyberjaya
2. Kolej Tunku Kurshiah
3. Sekolah Sultan Alam Shah Putrajaya - Naib Johan 2011- Setelah johan 7 tahun berturut-turut terpaksa lepaskan takhta pulak
4. Sekolah Dato' Abdul Razak
5. Sekolah Menengah Sains Selangor
6. Sekolah Menegah Sains Machang - Ketiga 2011 - Berbaloi datang dari jauh
7. Sekolah Menegah Sains Raja Tun Azlan Shah - Johan 2011 & Conductor Terbaik -Tahniah!-
8. Malay College Kuala Kangsar

Sekarang kita review gambar lah ye..

Oh ya, sebab dQ lambat sampai.. kami dapat duduk di tangga sahaja.. atas pula tu.. so capture gambar dari skrin sahaja..

Budak2 SBP mana tah.. sori dQ tak tau sbb dQ bukan SBP :p
Penuh dewan dgn budak sekolah, mak bapak budak sekolah, guru budak sekolah dan tah sape2 mcm dQ yg tak diinvite pun..
Capture from screen last year performance
Official logo/Screen Show
dQ and my besty.. lama we all tak jumpa.. last meet up pun last year raya..
Bebudak sekulah
Penonton...
Suasana di dewan..
Memang tak ada keje dQ ni.. kaki pun jadi.. haha..
Emcee of the day.. Ahmad Fedtri Yahya.. ni menambahkan best nih!!
Penonton2 tangga
Orchestra

Banyak lagi sebenarnya gambar.. tapi nak upload internet gila slow.. kalah kura-kura.. so maybe next time la eh.. See ya!! Moga2 dQ tak malas2 lagi untuk hupdate blog.. keke..
  

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!