Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Sunday, October 30, 2011

Flavor of today :Sour. I hate this bored situation.

Hari yang sangat panjang dirasakan.
Phewww.
Tanpa sebarang aktiviti memang sangat meruncingkan fikiran.
Memanglah niat di hati nak keluar ambil angin menenangkan fikiran.
Namun, bila semua kawan-kawan sibuk dengan aktiviti masing-masing, terasa macam keseorangan pula.
Adik-adik pun dah pulang ke kampus.
Bila tanya kawan-kawan, kawan-kawan pula sibuk keluar dengan kesayangan masing-masing.
My other half? You mean Incik Orang Sebelah? My fiancee tu?
Dia tak perlulah tanya. Hari-hari sibuk. Nak kumpul duit untuk kahwin lah katakan.
Dia cuti hari Khamis. I kerja hari Khamis. Bila la nak berjumpa.

Memang bosan yang sangat-sangat bosan la. Sampai nak karang ayat pun rasa macam tak ada idea.
Bila baca ayat sendiri pun macam bosan gila.
Adoilah.. macam mana lah dengan kerja esok.
Kalau saya tak bersemangat pada hari ini, konklusinya hari esok pun must be worst than today.
Tak semestinya?
Hurmm.. maybe. But the possibility in my case for tomorrow will be worst is 97%.


Oh... demmit!! I have wasting today's time!!


No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!