Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Saturday, October 15, 2011

Iklan #1 : Anda kaki shopping? Ambil masa untuk solat

To all ladies and gentlemen..

dQ tau mostly readers ni semua mesti kaki shopping kan?
Lagi-lagi SOGO ada Warehouse Clearance 13-16 Oct 2011 ni..


dQ pun baru je received mesej fro JUSCO that they had AEON 27th Anniversary from 14-30 Oct 2011.



So ramailah kan orang yang akan berpusu-pusu di SOGO, Mid Valley dan serata cawangan Aeon di seluruh Malaysia.
Lebih-lebih lagi hari ni Sabtu dan esok Ahad, bertambah ramailah umat manusia kan?

Tapi dQ nak ingatkan disini, shopping tu shopping juga.. tapi jangan sampai abaikan tanggungjawab pada agama pula. Mungkin surau di shopping complex tu tak besar mana tapi dQ rasa itu lebih dari cukup untuk kita menunaikan ibadah kepada-Nya kan?

Jom tengok video di bawah ni. Iklan untuk mengingatkan kita (Muslimin Muslimat) supaya menunaikan solat walaupun ketika bershopping.


Oh ya. Tak lupa juga nak informed di sini bahawa di MAEPS ada book fair aka Big Bad Wolf Book Sale 2011!! Last day on tomorrow 16 Oct 2011 !! Jom kita pergi beramai-ramai!!

Thank you for reading!!

1 comment:

  1. da pegi maeps da =) murahkan buku dye =p

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!