Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Friday, January 27, 2012

Encik Cicak Bukan Pet Saya




Tengok cicak ni. Pandai je posing kat wiper kete i. I tak sure la apa jenis dia ni tp yang i tau cicak je.
I dahla geli cicak. Tak pasal-pasal kena panggil orang site untuk tolong halau.
Tu pun tak mau lari juga. Dia bertenggek pula kat cermin sisi. Haish! Geram sungguh!

Tak tau asal usul dari mana. Yang i tau, i park kereta kat tepi pagar. Tepi pagar tu memang banyak pokok. Nak drive keluar tup tup beliau dah tercongok kat wiper. Nasib baik ada Incik Engineer yang tolong halau, kalau tak ikutlah Encik Cicak ni sampai ke rumah.

Mungkinkah beliau sedang cari seorang tuan untuk bermanja???
Oh, maaflah encik cicak. I tak sesuai. I geli tengok cicak dan species yang sewaktu dengannya.

2 comments:

  1. pelik oh cicak dia..bukan mcm cicak yg selalu dlm rumah 2..huhu

    ReplyDelete
  2. ni dah macam cicak hutan ni.. haha

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!