Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Wednesday, January 25, 2012

Workstation Tongkang Pecah!

Previous entry I ada promise nak publish my workstation so hari ni I nak fulfill la promise tu. So, here it is.. Tada..
dari sisi sebelah kanan

postcard from ex-colleagues form Bonn, Germany

sanitizer, minyak angin dan biskut adalah penting dalam hidup..

invois yang bersepah.. sila abaikan.. yang ni memang tak key in data lagi..

So, gabungan gambar2 di atas akan membentuk my workstation yg mcm tongkang pecah. Even my boss pun naik takut tengok workstation i. Haha..

4 comments:

  1. ngehehehe.. bile nk key in data invois tue? >_<

    ReplyDelete
  2. nisa.. bajet hari ni nak key in tapi terpesong blogwalking pulak.. alamatnye esokla memandangkan system pun berhari raya jugak..:P

    ReplyDelete
  3. ok lah tu..
    tgk meja sop.. lagi teruk.. hehe

    ReplyDelete
  4. sop, i ni pompuan, malulah meja bersepah.. wlupun nak tunjuk kat boss keje berlambak pun kena jaga air muka juga.. haha..

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!