Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Saturday, February 25, 2012

Tart Telur KFC!

Dah lama sebenarnya nak merasa tart telur KFC ni tapi tak berkesempatan. Sampaila satu malam tu kedai makan yang i duk makan selalu tu tutup la pulak hari tu. Tak tau nak ke mana, so i drive terus ke KFC.

Mula-mula cadang nak drive thru tapi memikirkan i ni kalau makan kat rumah akan melakukan pembaziran, so makan je la kat KFC tu. Sorang pun sorang la. I dah terbiasa kot lone ranger, so makan seorang not a big problem to me.

 Bila i queue kat kaunter tu, i nampak ada tart, so y dont i give a try? i pun tak tau nak makan apa. Lagipun since i 13 memang i gila tart telur. Ni obses dengan drama cina la ni.

Dulu kalau tak makan tart telur dalam seminggu tu mesti dah jadi mcm laki mati bini. Eh, i pompuan kena tukar jadi bini mati laki. Rasa punya rasa tart telur ni, sedap juga rupanya. Mana tak sedapnya, dah abis satu, g beli lagi satu. Pastu dah gigit baru terpikir nak amik gambar. Sungguh tak senonoh!


Dah gigit dah.. haha.. buruk beno rupanya..


Yang ni i sorok belah yang kena gigitan tuh.. muahaha..

Siapa yang tak rasa lagi try lah ye. For me okeyla, i bagi 4/5 star.

3 comments:

  1. tak pernah pun try tart telur kfc ni.. mcm teringin nak try la pulak pas tgk ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. saya suka sebab bole tahan sedap la ikut tekak saya :)

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!