Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Monday, April 16, 2012

B2B : Baju Nikah / Solemnization Outfit * update

Kalau nak kahwin, majlis akad nikah adalah paling penting. Iyelah, kalau tak ada akad nikah, tak sahla kan?
Kekeke.. Baiklah. Entri ni kita cuci mata tengok mana outfit untuk nikah yang berkenan okey? My outfit i dah hantar to my tailor dah. Last time i engaged pun memang dia tolong jahitkan. You all tekalah which one is my outfit. Guess, Guess, Guess?




No 1, 2 & 3 daripada Nawy Aris creation
Sangat suka no 1. Nampak suci, sweet & simple.
No. 2 sangat mewah perincian leher tu.
No 3 i love the flowers pada bawah baju tu!



No 4 & 5 dari Incik Google
No 4 simple dan sopan
No 5 mewah pada bahagian gaun


No 6 & 7 dari Sheila Mohammad.
Simple yet elegant. Memang luv luv luv sangat.

Yang warna kuning tu i heart sangat-sangat.
Memang nak kaler sebiji macam ni.
Tapi tak kesampaian.. wuwuwu..
Sedih tau.. ni gara-gara Incik Tunang dah reject kuning awal-awal lagi..

Apepun, semua cantik-cantik. Banyak lagi yang i berkenan.
Tak tau nak pilih mana satu.
Pilihan anda pula bagaimana??

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!