Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Friday, April 11, 2014

Canary Garden .. dream house for everyone...

Assalammualaikum & Hi,

Readers sekalian, pernah dengar tak Canary Garden? Ataupun Bandar Bestari Klang? Macammana pula dengan KSL City? Ha.. siapa yang duduk area Johor mesti kenal KSL City. Macammana pula dengan developer KSL City, which is KSL Holdings Bhd? Tahukah anda projek-projek yang sedang dibangunkan dibawah KSL ni?

Okay. Cikpuan nak promote la antara projek paling latest KSL ni. Projek ni dibangunkan oleh salah satu anak syarikat KSL dan buat pertama kalinya KSL bangunkan projek di luar Johor. Pembangunan sepenuhnya dinamakan Bandar Bestari, Klang, diman KSL telah merancang untuk membangunkan township di Klang, Selangor. Bagi projek sekarang pula yang hampir selesai Fasa 1, dinamakan Canary Garden dimana satu perumahan yang mesra alam dan sangat French Inspired Garden, siap ada sungai lagi kat tengah township ni.

Fasa 1 ni 95% siap... Lebih kurang 330 rumah kluster yang hi-end. Kalau makan gaji macam cikpuan ni belum mampu lah, tunggulah husband cikpuan jadi jutawan (pls aminkan...) inshaAllah dapatlah merasa kot rumah yang hi-class begini. Oh, ya, David Teo pun ada beli rumah kat Canary Garden tau.. mana taknya, orang kampung bos rupanya..

Nak tau lebih lanjut? Pergi je klik laman web Bandar Bestari ni. Lokasi, pelan rumah semua ada. Silakan cuci mat!!

Oh ya, kalau nak tengok rumah contoh, bolehlah datang ke sini!! Nanti boleh jumpa cikpuan.. ekekeke..

Cikpuan paling berkenan yang ni, nampak sangat sophisticated..


Cantik kan? Design ni nama Alisier.. Byk lg design lain macam Tulipe, Argentine dan beberapa lagi yang cikpuan tak ingat nama.. hehe..

Yang ni pulak antara artist impression untuk Canary Garden ni..




Ha.. teruja tak.. teruja tak? Cantik kan? Taman kat atas ni, ada dah rupa sikit, kena touch up lagi je bagi nampak macam ni. Tapi tak 100% sama la. Nama pun cuma artist impression je kan. Tapi, still sangat cantik!! Mahal tau beli pokok-pokok ni.. hehe.

Kalau berminat jangan lupa drop by ke sales gallery!!

Ok. Bai.

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!