Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Tuesday, June 1, 2010

SUPER JUNIOR COMEBACK!! ~4TH ALBUM~

Beberapa hari lepas lappy dramaQueen rosak ~ baru je betulkan dengan pertolongan 'orang sebelah'. Hehe..
Nasib baik ok balik. 'Orang sebelah' cakap dramaQueen guna lappy ni ganas sangat. Tu yang cepat rosak.
Hehe.. sorry..dramaQueen try sopan santun eh dengan lappy ni... alala.. sayang lappy.. *usap-usap* PRAPP!!~OPPS! terjatuh! sorry!!*

Nasib baik sempat sambut.. karang payah nak menjawab dengan 'orang sebelah'. Nanti dia bebel-bebel pastu tak bagi dramaQueen guna lappy ni kan susah. Tapi dramaQueen bukan nak bebel pasal lappy and 'orang sebelah'.. dramaQueen nak promote group idol feveret dramaQueen iaitu SUPER JUNIOR yang baru lahirkan baby baru yang ke-4. Baby gegurl or boboy tu dramaQueen tak pasti la pulak. Yang pasti nama baby dorang tu 4jib.Konsep baby dorang ni SJFunky (african rythm).



Kalau baby ke-3 femes dengan lagu Sorry Sorry and arrogant dance, untuk baby ke-4 ni diorang pertaruhkan lagu Miinah (Beauty) or Bonamana dimana highlight dance adalah skating dance. Dan kalau baby ke-3 more into gentle man image, baby ke-4 ni pulak more into wild-man image! Sangat sexy weh diorang ni. Coreographer diorang pun banyak hip dance yang sangat-sangat sexy sampai dramaQueen rasa teruja sangat-sangat!!

Walaupun baby kali ni cuma ada 10 orang ahli jer namun they all still buat yang terbaik!!. Tanpa Kibum (focus to acting), Kangin (suspended because fight case) and Hankyung (lawsuit to SM) namun the rest 10 handsome flower boy Super Junior from Leeteuk, Heechul, Yesung, Shindong, Sungmin, Eunhyuk, Donghae, Siwon, Ryeowook and Kyuhyun still try their best for their E.L.F (including me ohoh~)

Wish for their best in their future carreer and dengar khabarnya album ke-4 ni dah melonjak ke no 7 world chart!! Tak caya? Meh klik sini Walaweh!! Congrats SUJU!! Love u all ~ MMMUAXXX~

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!