Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Wednesday, February 23, 2011

Jalan-jalan Bos belanja makan @ LasVacas!!

Sape yang watch Jalan Jalan Cari Makan baru-baru ni mesti perasan LasVacas ni kan??
dQ tak tengok pun JJCM ni.. juz been told by my colleagues jer..
Actually dah lama dah peristiwa makan-makan ni.. tapi memang sengaja baru nak story mory..
Mentang-mentangla da keluar kat JJCM.. sebukla dQ baru nak publish kat blog nih..
Ni pun salah bos jugak.. dari ke Puasa sampai ke Raya Puasa ke Deepavali ke Raya Haji ke Christmas ke New Year.. barulah teringat janji untuk belanja makan tuh..
dQ da terikut perangai bos la ni.. suka menangguh-nangguh kerja..

Ta kisahla.. korang tengok je lah semua gambar-gambar nih..
Memang sedap kat sini.. price pun sangat reasonable.. so, sgt berbaloi-baloi...








TQ so much to boss yang menunaikan janji belanja makan.. sekarang nak tguu bos lg sorang pulak.. kekeke..
Amacam?? Nampak sedap kan?? Bukan nampak saja, malah memang totally sedap!! dQ berani potong kukulah!!

Jom kita pakat serang ramai-ramai!! Kat mana?? Sila klik detail di blog mereka!!


Friday, February 18, 2011

Wedding 2!! Izzat & Fauzlin 05022011

Lambat sikit upload.. err.. too late already but better than never rite??
This was my 3rd brother's wedding receiption (on his wife side) in Parit Puasa, Batu Pahat.
That time memang kecoh-kecoh pasal banjir kat Johor.
Memang totally worst la. But, Alhamdulillah.. Parit Puasa tak banjir but ada certain jalan kat Batu Pahat tu memang banjir. Tak boleh nak masuk ikut Pagoh, so terpaksa masuk ikut Yong Peng. Jammed teruk gile. Kesian Encik Drebar..

Mehla review photog-photog yang beginner user nih!! :))

photogedix time

Encik drebar

 Bajet cun konon Cik Dara nih

 Berpeluh2.. panas ke neves??

 Pengantin jln mmg slow ker?

 My ABAH..

 Merahnya Bang Ngah!!

 Adat Tol yg masih wujud kat BP nih..

 Parents & the Pengantin

 The couple..

 Pengapit kipas diri sendiri pulak..

 Gembira bukan main..

 Rombongan dr Banting yg kepanansan.. keletihan.. kelaparan..

Dont take my pict!!