Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Tuesday, October 18, 2011

Changing blog address and everything!!

Hello all!!

I'm going for new changing!! Do still support me okey!!
Not gonna be dramaQueen anymore.. and i'm changing to my real self - Jyah.
Haha.. sound 'kampung' kan? But, i didn't mind.. saya memang orang kampung pun.
Ke sebut orang desa lagi appropriate??

Nevermind la yang penting if nak stalk my blog, sila klik .. http://flavorness.blogspot.com/

Why changing??
Haha.. exactly not big deal sangat la tapi the main cause is because the address not sound appropriate. Tak perasan? I pun tak perasan sangat exactly, but when tertaip without blogspot. (Just only the old address.com) then an unappropriate website appear. - That's y i'm changing for the better.

Why Flavorness?? Ada meaning ke?
Actually i nak Flavors of Life - ala ala lagu Utada Hikaru tu. Tapi sayangnya not available. So letak jela Flavorness asalkan perkataan Flavor tu ada. Ada meaning ke? Kalau ikutkan tak ada pun.. tpi bedal je la labu..

Why Jyah? dramaQueen tu tak cukup glamour ke?
Hikhik.. i tamau glamour. I nak yang simple. My mistake ialah i tak tau apa yang i nak. Sekarang ni Alhamdulillah sebab i rasa i dah tau i nak apa and nak pergi mana. That why la i changing all of these so sudden. Lagipun my famili memang called i Jyah pun. Ala-ala Jia Miss A gitu (konon perasan ala korean la tuh).

Kira ni macam blog baru la coz header pun dQ nak edit sikit sekejap lagi. Baru ada semangat.

Sweet. Sour. Bitter.

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!