Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Thursday, July 12, 2012

Review #1 : Engagement 13032011 Part 2

Oke. Sambung dari entri sebelum ni.

5. Baju Tunang
Baju i ni simple je. Kira baju kurung moden la. Kain colour cream and lace clour purple. I hantar kat jiran i untuk jahit. Harga jahit dalam RM65 to RM75 tak silap i.

Sori Incik Husband i crop gambar u. I nak bagi readers jelas je dengan baju i.. kekeke..

6. Tudung / Make up
I nak pakai tudung lain actually but adik i kata tak berapa suitable dengan muka i yang bam bam ni, so i pakaila selendang pakistan kaler cream ni. Mak andam i yang tolong lilit. I pon pening tengok dia lilit.
Make up pulak actually by my cousin. Hehe. Dia la yang jadi mak andam i. Nak tau lebih lanjut tentang service yang dia bagi, or gambar-gambar collection make up, boleh la tengok blog dia di sini or facebook dia di sini.


7. Bunga tangan
I beli sejambak artificial roses yang memang ada dua tone warna. Gelap and soft. Pastu kemaskan guna reben. Siap :P




7. Photographer
I tak ada OP. I mintak adik-adik i je jadi OP since i nak cut cost. Haha. Semua benda i cut cost kan. Yela, lagipun engagement ni pun agak tergesa-gesa juga, so main bedal apa yang ada la.

8. Gambar
Nanti i buat entri lain untuk gambar-gambar sahaja oke? Peace.


1 comment:

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!