Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Friday, May 9, 2014

Creative 3D Art di The Atmosphere, Seri Kembangan

Assalammualaikum & Hi,

Lama betul tak update entri. Bersawang sudah tengok blog ni. Kesian dia. Hehe..

Anyway hari ni CikPuan nak kongsikan satu tempat menarik bagi mereka-mereka yang duduk di Klang Valley ni. Bagi yang sukakan kelainan, suka bergambar, suka berphotoshoot, suka berIG.. bolehla datang ke sini. Tempat ni masih baru lagi, kebanyakkan shoplot pun tak buka lagi tapi yang menariknya ada banyak 3D art yang sangat menakjubkan di dinding-dinding bangunan ni.

Ha, di mana tu? Meh CikPuan nak bagitau, di The Atmosphere, Seri Kembangan. Masuk percuma tau. Diulangi.. MASUK PERCUMA. Kalau tengok sekali imbas macam biasa je lukisan ni tapi cuba korang halakan kamera mahal korang tu ke arah 3D tu, konfirm mulut korang akan ternganga dan kata Wow!! Orang yang buta seni macam Cikpuan pun boleh terpaku..apatah lagi anak seni kan.

Okla. Tak boleh nak tulis panjang-panjang, masa bekerja sekarang. Sila lihat gambar dibawah untuk lebih rasa takjub ye!! Muahaha..








Ok. Bai.

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!