Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Wednesday, May 19, 2010

PEMBUNUHAN KEJAM!! *18SG*

Aku baru dapat email pasal ni dari my ex-colleague.
Ingatkan apa kebenda la ~ bila dah review-review.. MasyaAllah..
Ini betul-betul kejam gila!! Patut kena hukum pancung je!!
Apa motif dia buat macam tu??

Korang mesti pelik kan apa la yang aku marahkan sangat tu..
Nak tau kenapa? Korang tengok la pixa2 dibawah ni.
Aku tak sanggup nak tengok buat kali kedua pun..











Ngeri!!! Memang gile kejam sape yang buat macam ni.

9 comments:

  1. ishh benci lah..sanggup dia bunuh kucing tue. kejam btol.. haishh =(

    ReplyDelete
  2. ngeri entry ni... tergerak ati aku nk komen... !

    ReplyDelete
  3. jahatnyeeee...jahat sangat..even aku takot kucing pown x de la sampai nak bunuh..jahat!!uff emo dah nih..

    ReplyDelete
  4. so damn gross! how dare she did dat to the kitten..its really unexpectable when a nice looking woman would do like dat..

    ReplyDelete
  5. bloody sick woman! bodoh betul perempuan tu bengangnya saya

    ReplyDelete
  6. perempuan ni sakit mental rasenya ~ tak ada perasaan lgsg ~ i sendiri x berani nk tengok gmbr2 ni ~

    ReplyDelete
  7. aku dah tgk video ni o.k!!!!!!..aku sumpah seranah pompuan setan tu....zalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  8. aku dah tgk video ni...aku sumpah seranah pompuan setan ni..hlg sgl kelembutan aku....mmg sial pompuan ni...

    ReplyDelete

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!