Kipas-susah-mati

Google+ Followers

Die to know?? Kindly click by yourself. Thanks.

Friday, February 12, 2010

Mimpi bercinta dengan ..... ??(,") Amaran keras!! Tidak sesuai untuk 17 tahun dan kebawah!!

Kepada adik-adik 17 tahun dan below sila sambung baca buku keh.. tak yah baca entri akak yang mengarut ni. Tak akan masuk exam pun..
* Amaran keras !! Tidak sesuai untuk usia 17 tahun dan ke bawah *

Pernahkah korang bercinta?? Adakan taste cinta@partner@soulmate korang ini bercirikan seperti senarai di bawah??

1) Anime

Ada sesiapa peminat anime ker?
Sape yang tak suka anime dipersilakan dipaksa untuk suka jugak..
Tapi aku tak paksa rela korang untuk bercinta dengan anime eyh..

Pernah tak ada antara one of ur fren nak bercinta dengan anime? (or memang dah bercinta??)
Dah tak ada lelaki ke dalam dunia ni sampai nak bercinta dengan anime?? Mesti pelik kan..
Tapi ada je.. tu namanya tidak berpijak di bumi yang nyata..
masih terawang-awang lagi untuk mengejar mimpi..



Tapi kenapa anime??
> rupa paras menarik (macam smooth jer.. tade bintik hitam, liang pori, jerawat..)
> mata besar + bulat
> perwatakan yang cam perfect dan cam besh..

2) Korean/ Japanese Seleb

Yang ni biasa kot, lagi-lagi sekarang memang musim korean hottest season!!
(Termasuk aku hokey.. dan adik aku.. kawan aku.. cousin aku.. kawan kepada adik aku.. jiran sebelah rumah.. budak ofis.. housemates..ex-schoolmates.. pendek cerita hampir semua orang..)






Kenapa Korean/ Japanese Seleb?
> Wajah-wajah jambu, cute, comel, hensem, cantik, manis, lawa, tough dsb
> Suara yang merdu dan hot dance
> Lakonan mantap & citer yang cambesh!

3) English/ Aussie/ Negro Mat & Minah Salih

Ni pulak dari dulu sampai sekarang.. macam trend pulak... apa yang best sangat eyh dorang ni?


 

Kenapa Mat & Minah Rempit Salih?

> Untuk glamer cam Anita Sarawak, Ning Baizura, Serina
> Trend artis Malaysia sekarang..
> Kayap Kaya

P/S : Cuma mimpi setiap hari.. tengok orang sebelah gitu jugak rupenyer.. tak pulak transform jadi Hyukkie ker.. Taecyeon ker..

No comments:

Post a Comment

Sweet? Sour? Bitter? Spill in here. Thank you!